Kinderboekenweek /thema "Lekker eigenwijs"

Beste ouder(s),

 

De jaarlijkse Kinderboekenweek komt er weer aan! Dit is ieder jaar een feestje, want er komen leuke activiteiten voorbij die de aandacht voor het lezen stimuleren. Ook zijn er weer mooie, nieuwe boeken aangeschaft. 

Het thema dit jaar is ’Lekker eigenwijs’ en sluit aan bij ons schoolthema dat tot de herfstvakantie zal duren. Woensdag 2 oktober zal de Kinderboekenweek/ het thema op passende wijze geopend worden met de kinderen.

Op woensdag 23 oktober organiseren wij een Kinderboekenmarkt. Ieder kind is met zijn/haar ouders of opa/oma van harte welkom om van 13:45- 14:15 uur een boek(en) te kopen. De kinderen mogen op de dag zelf een portemonnee met maximaal 5 euro contant mee. Natuurlijk mag er meer gekocht worden onder begeleiding van de ouders. Van de opbrengst schaffen wij nieuwe (thema) boeken aan. 

Op vrijdag 25 oktober sluiten wij het thema af met een Zandhorstshow. Tijdens die show laten de kinderen van alle groepen zien waaraan ze hebben gewerkt d.m.v. zang, dans, drama etc. Alle belangstellenden zijn dan van harte welkom vanaf 13:00 uur.

 

Met vriendelijke groet,

Team De Zandhorst

show show
party party
themeweek themeweek